Numele meu este Louis Penel, fotograf cu o experiență de peste 8 ani in domeniu, fotograf înca emoționat la fiecare eveniment la care participă. Fiecare poveste de dragoste este unică și specială, iar fiecare copil este pur și frumos. Iar eu sunt acel povestitor care transpune emoții, zâmbete, lacrimi de fericire, iubirea, frumosul și viața însăși în imagini. Pentru mine fotografia reprezintă artă, suflet, sentimente si emoții surprinse in cele mai deosebite momente ale vieții.

 

Fiecare eveniment in parte aduce ceva nou și tocmai din acest motiv, de fiecare data încerc sa mă autodepășesc și, deși, de multe ori am întâmpinat bariere, a meritat din plin efortul de a alege sa fac aceasta meserie full time.

Așadar, într-un moment in care camerele digitale sunt la tot pasul, când oricine poate sa facă o poza si mai apoi sa o tipărească, deși nu mereu reușește sa captureze cu adevărat emoțiile si momentele importante pe care cu toții vrem sa le păstrăm mereu aproape, eu sunt aici pentru voi. Pentru cei ce vor ca, peste ani, să iși aducă aminte cu drag de evenimentul cel mai important din viața lor. Pentru cei ce vor să se uite cu plăcere la fotografiile lor. Pentru cei ce vor să mă cunoască și cei ce vor ca eu să le scriu povestea prin imagini.

 

În final, rămânem cu fotografiile de la eveniment, acestea vorbesc peste ani. Iar eu consider că ar trebui să fie ceva deosebit, nicidecum ceva obișnuit.

Cam atât despre mine, acum vreau sa va cunosc pe voi, la secțiunea „Contact”.

 

Fotograf Louis Penel